Tesco érintetti párbeszéd

A Tesco érintetti párbeszédre igyekeztünk felkészülten menni. Ezúton is köszönjük a beérkezett javaslatokat, hogy miket vessünk fel. Igyekeztünk mindenről szót ejteni.

A mai nappal megkaptuk a Tesco párbeszédről készült összefoglalót, mely a kérdéseinkre, felvetéseinkre adott válaszokat is tartalmazza.
Az alábbiakban letölthető levelet kaptuk, mely szerint a Tesco párbeszédet kezdeményez Szekszárdon. Nem teljesen értjük, hogy miért azok a szervezetek kapták meg a levelet, akik fel vannak sorolva, de nagyon örültünk, hogy köztük voltunk.

Természetesen első dolgunk volt, hogy a levelet továbbítottuk a Tolna Megyei Civil Szolgáltató Központnak, és arra kértük, hogy jutassa el minden Tolna megyei civil szervezetnek, hiszen az érintettség alapja, hogy mindenki bevonásra kerüljön.

Ahhoz, hogy valóban párbeszéd alakuljon ki, nekünk is fel kell készülnünk. Így kérek mindenkit, hogy amennyiben véleménye, gondolata van az üggyel kapcsolatban, az ossza meg velünk az info@zoldtars.hu címen. Természetesen minden újabb hírt közzéteszünk majd.

Továbbá fórum témát is létrehoztunk, ahol meg lehet vitatni az ötleteket, és lehetőségeket.
>>>FÓRUM

Levél

Csatolt háttéranyag