ZÖLDTÁRS Környezetvédelmi Közhasznú Alapítvány
  • 7100 Szekszárd, Bartók u. 7.
  • E-mail: info@zoldtars.hu
  • Tel./fax: +36 30 957-4835
Köszönjük, hogy felajánlja jövedelem adója 1%-át szervezetünk részére

Navigáció

Hírek, újdonságok

Gazdálkodj Ökosan
Klímariadó Tolna megyében

...
A ZÖLDTÁRS ALAPÍTVÁNY ELÉRHETŐSÉGE:

BAKA GYÖRGY, ELNÖK
06-30/9574-835
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
8.00 - 17.00
Napkollektoros aszalógép

...
Hajnal Klára: Itt és most
Adó 1%

Ha a jövőben is szeretnétek részt venni a Zöldtárs...
Óévbúcsúztató, zsírégető túra
Klímaalap

Szekszárd MJ Város Önkormányzata idén is megszavazta a 2012. évre a 4 millió Ft-os Klímaalapot. A Klímaalapból olyan helyi programok megvalósítására lehet...
Lösz szurdik tanösvények

A tájékoztató füzet innen letölthető.

...
Javítóműhelyek adatbázisa
Szekszárdi Klímakör a Facebookon

Csatlakozz a Szekszárdi Klímakör online közösségéhez, és értesülj a legfrissebb eseményeinkről! Fújjunk együtt riadót!...
Komposztáljunk

A komposztálás a legősibb hulladék-hasznosító eljárás. A kukába kerülő szemétnek 30-35%-...
Szekszárdi Klímakör

A Szekszárdi Klímakörrel kapcsolatos munkaanyagok, ülések jegyzőkönyvei, beérkezett javaslatok, és egyéb letölthető anyagok egy helyen.

...
Aprítógép

KEOP pályázataink keretében már több mint 10 éve aprítógépek kerültek beszerzésre. Az aprítógépek folyamatosan használatban vannak. A Szőlő-Szem Egyeüsletnél...
Környezettudatos család

Környezettudatos család programunk keretében nagyszabású záró fórum került megrendezésre. A fórum igazán sikeresen zárult. A közel 40 résztvevőtől elégedett...
Levél

Környezeti nevelés

Alapítványunk nagy hangsúlyt fektet a környezeti nevelésre, így munkatársaink a szervezet által megvalósított saját programokon túl egyéb helyszíneken és módokon is hirdetik a környezet- és természetvédelem fontosságát.

Környezeti nevelési programunk elsősorban a gyerekeknek, az iskoláskorúaknak szól, de természetesen nem feledkezünk meg a környezeti problémák iránt fogékony felnőtt lakosokról sem.

Ehhez a környezeti nevelési programunkhoz kapcsolódik többek között a Gábor Dénes Főiskolán történő rendszeres előadói felkérésnek való megfelelés is. Ezenkívül jó kapcsolatot tartunk fenn több szekszárdi, illetve tolnai általános iskolával, ahol is munkatársaink időszakosan tartanak előadásokat.

A saját előadásokon kívül felvettük a kapcsolatot az Öko-iskola címmel jutalmazott Tamási Vályi Péter Szakközép Iskolával is, akikkel több közös programot is tervezünk és a náluk alkalmazott jól bevált gyakorlati módszereket a megye minél több iskolájában el kívánjuk terjeszteni.

A felnőtteknek többek között az Alapítvány programjai keretében biztosítunk tájékozódási lehetőséget. Ne feledjük, a környezet védelme a fejekben kezdődik!
"Azokat az embereket kedvelem, akik többet tesznek a világhoz, mint amennyit elvesznek belőle"


/Wessely Gábor: Rozsdaszínű álomvilág/
SZEKSZÁRD IDŐJÁRÁSA
A múltban és most

ÚJ SOROZAT

Gazdálkodj Ökosan
kezdőlap