Adó 1%


Ha a jövőben is szeretnétek részt venni a Zöldtárs Alapítvány ingyenes programjaink, kérünk titeket, hogy támogassatok minket az adótok 1%-ával. Nélkületek nem jöhetne létre számos programunk.

Az 1%-os felajánlások összegét kivétel nélkül minden évben környezeti nevelési programjaink és ingyenes programjaink fedezetére használtuk fel, így fogunk tenni a 2013-as évben is. Elég, ha a Lösz-szurdik túrákra vagy a Ne vásárolj Semmit programsorozatra gondolunk.
Adóbevallások beadásának határidejei:
  • Amennyiben magánszemély vagy, és az egyszerűsített bevallás lehetőségét választod, akkor 2014. február 15-ig kell ennek eleget tenned.
  • Amennyiben egyéni vállalkozó vagy őstermelő vagy, úgy adóbevallásod legkésőbb 2014. február 25-éig kell elkészítened és benyújtanod az Adóhivatalnak.
  • Amennyiben önadózó magánszemély vagy, úgy ennek a kötelezettségnek legkésőbb 2014. május 21-éig kell eleget tenned.

Amennyiben megtisztelsz bennünket adód 1%-ával, úgy a rendelkező nyilatkozatra kérünk tüntesd fel adószámunkat, mely a következő: 18864810-1-17 

Mit tegyek, ha már leadtam az adóbevallásom, és elfelejtettem nyilatkozni?

Semmi baj, 2014. május 21-éig egy borítékban, melyre neved, címed és adóazonosító jeled is felírod, pótlólagosan benyújthatod az adóhivatal részére.